RETURNAREA PRODUSELOR

ROVOG

//

RETURNAREA PRODUSELOR

Acceseaza acest link si completeaza datele necesare schimbului/returului FORMULAR RETUR

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. 

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.(iar acest lucru se deduce din taxa de transport 25 lei, pe care noi v-o retinem)

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa accesati acest link si sa va completati datele: RETUR 

Coletul retur trebuie trimis catre S.C. ROMUZMUZIC 2019 S.R.L., Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 25, camera nr. 2, Targu Jiu, Gorj.  Nu acceptam colete cu ramburs si nici colete trimise prin Posta Romana sau orice alt curier, acestea vor fi refuzate. Returul se inregistreaza pe site si se asteapta ridicarea coletului de catre curierul nostru, nu trebuie achitata nici o taxa atunci cand vine curierul, aceasta vi se va deduce in momentul returnarii banilor in contul bancar. Veti primii toate detaliile pe mail. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa completeze contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia in cadrul contului sau!

Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, conform politicii financiare ale ROVOG pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de catre ROVOG.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza primirea coletului daca:

– Produsele au fost purtate sau prezinta mirosuri improprii.

– Produsele nu mai au sigiliul atasat, respectiv etichetele rupte.

Costul transportului returului sau a schimbului de colete este suportat de catre client sau de catre companie, doar in cazul in care motivele tin de companie (clientul a primit un produs defect sau un produs gresit).*

*Coletele retur se verifica manual in fata camerelor de luat vederi, de aceea ne rezervam dreptul de a refuza plata banilor pentru produsele neconforme!

Comenzile pot fi schimbate in termen de 14 de zile de la primirea comenzii.

Conform OUG nr. 34/2014, S.C. ROMUZMUZIC 2019 S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

– Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
– Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa rovog.ro@gmail.com sau la numarul de telefon 0790 399 652

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR – 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Persoana Juridica are dreptul doar la SCHIMB DE PRODUSE. Nu poate face RETUR.

Informații juridice

Contact rapid