LIVRAREA COMENZILOR

ROVOG

//

RETURNAREA PRODUSELOR

În situaţia în care rovog.ro nu este în măsură să livreze cumpărătorului bunurile comandate şi achitate în avans, din motive obiective şi care nu depind de companie, cumpărătorului i se va restitui integral suma plătită. Într-un astfel de caz, suma integral plătită se referă la cheltuielile efective suportate de client.

Timpul de livrare

Perioada standard pentru livrare este de 1-5 zile. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de rovog.ro, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.
Bunurile livrate vor fi însoţite de factură, care serveşte ca document financiar, dar şi ca document privind garanţia, cu excepţia cazului în care se prevede altfel.

Cumpărătorului i se cere adresa pentru livrare, la completarea comenzii.

Dacă bunurile dorite nu sunt disponibile sau în acest timp au apărut probleme privind efectuarea livrării, reprezentanţii rovog.ro vor informa fără întârziere clienţii folosind datele de contact existente.
Dacă bunurile nu sunt primite de client în timpul stabilit pentru livrare, şi nu a fost contactat de rovog.ro, clientul poate da telefon la 0790.399.652 sau contacta rovog.ro prin e-mail la adresa rovog.ro@gmail.com.

Transportul, ambalarea si termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de cumpărător.

ROVOG păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit.
Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate de rovog.ro vor fi achitate de cumpărător.

În situaţia în care clientul alege plata online, tranzacţia va fi procesată prin Mobile Pay. rovog.ro nu solicită şi nu stochează niciun fel de informaţii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale cumpărătorului. Aceste informaţii sunt strict confidenţiale şi sunt procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

De asemenea, în cazul plăţilor online, rovog.ro nu este/ nu poate fi facută responsabilă pentru orice alt cost suplimentar suportat de client, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului acestuia, în situaţia în care moneda de emitere este alta decât RON. Responsabilitatea acestui fapt cade în sarcina clientului.

Modalităţi de livrare

Livrare se face prin curier. Taxa de curier este de 15 lei. 

Pentru comenzi mai mari de 500 de lei nu se percepe taxa de curierat.

Schimbul de colete

Costul schimbului de colete din vina clientului este de 25 de lei.

 

Informații juridice

Contact rapid